_MG_7003

Després de finalitzar la diplomatura d’Empresarials a la UAB em vaig adonar que tenia un interès especial en la gestió del talent i l’excel·lència i vaig decidir formar-me en Recursos Humans. Primer vaig anar al Regne Unit durant un any a treballar donant suport a un projecte de formació d’adults al New College Nottingham, ja amb l’objectiu de inscriure’m al Màster de Recursos Humans de la Middlesex University of London el curs següent. Va ser una experiència fantàstica on vaig aprendre molt, tant a nivell personal com professional.

Un cop a Barcelona vaig treballar durant, gairebé 5 anys, a General Electric com a HR Business Partner pel departament comercial. Posteriorment he estat pràcticament 3 anys treballant com a Responsable de RRHH a Trovit, un agregador de classificats online, adquirint una experiència molt enriquidora i interessant. Són dues empreses amb cultures organitzacionals molt diferents però on he tingut la sort de treballar amb professionals de gran talent, i dels quals he pogut aprendre molt.

CPCC_FINAL (3)

El juliol de 2012 vaig acabar la meva formació en Coaching Co-Actiu a Augere, una de les escoles més reconegudes de Barcelona i acreditada pel The Coaches Training Institute (CTI) i, des de febrer de 2014 sóc coach certificada CPCC (Certified Professional Co-Active Coach®). Ara em dedico plenament a la meva passió: ajudar les persones a desenvolupar-se per tal que siguin més conscients dels seus talents, prioritats i valors.

Des de petita i en moltes èpoques de la meva vida he practicat dansa, de la qual cosa n’he gaudit i en gaudeixo moltíssim, però sentia la necessitat de potenciar les meves habilitats d’expressió tant corporal com verbal, pel que vaig decidir, també, estudiar interpretació escènica. M’he format sobretot davant de càmera a La Bobina (2 anys), al Timbal (1 any) i ara estic fent entrenament actoral a Silberstudio. Tot això em dóna, ara, unes habilitats que influeixen enormement en el meu estil de Coaching: per una banda perquè el Coaching co-actiu treballa, en gran mesura, amb les emocions i la corporalitat i, per l’altra, perquè puc traslladar exercicis d’exploració emocional i corporal de l’entrenament escènic a les meves sessions.

Si vols saber més de mi, visita el meu perfil a LinkedIn